Emballasje til bruk ved mikrobølger … S. Ramanathan, T. Basak, Microwave food processing-A review. Food Res Int52, 243-261 (2013). European … T. An overview of paper and paper based food…
Emballasje til bruk ved UV-lys … intended to come into contact with food and repealing Directives 80/590/EEC … of Solid Foods: A Review. Innovative Food Science and Emerging Technologies, ……
Hvordan fungerer PEF? … the feasibility of PEF technology for food pasteurization . Saldaña, G.; … P. Pulsed electric fields treatment in food technology: Challenges and …
Hvordan fungerer prosessering med mikrobølger? … 5 - Microwave technology for food processing: An overview of current …
Hvordan høytrykk påvirker mattrygghet og holdbarhet … Aspects of high hydrostatic pressure food processing: Perspectives on technology and food safety. Sehrawat et al. (2021) … processing - effects on microbial…
Hvordan mikroorganismer påvirkes av høytrykk Forskjellige typer mikroorganismer blir påvirket av trykk i ulik grad. En rekke mikrobielle egenskaper er viktige, men det viktigste er uten tvil hvilken type mikroorganisme man…
Hvordan ulike mikroorganismer påvirkes av trykk Forskjellige typer mikroorganismer blir påvirket av trykk i ulik grad. En rekke mikrobielle egenskaper er viktige, men det viktigste er uten tvil hvilken type mikroorganisme man…
Høytrykksprosessering i matindustrien … trends of high-pressure processing in food industry. Wang et al. (2016) Recent Advances in Food Processing Using High Hydrostatic … high hydrostatic pressure…
Matallergener: Effekten av prosessering … henhold til EU-lovgivningen om ny mat («novel food») må risikoen for forbrukere for mat …
Metabolomikk – et verktøy til å studere innholdsstoffer i mat Industriell bearbeiding og behandling av mat kan påvirke matens kjemiske egenskaper og sammensetning. Det å studere disse effektene er derfor relevant når vi skal få mer kunnskap…
Mikrobølgers effekt på mattrygghet og holdbarhet … conditions for emerging technologies in food processing …
Verdt å vite om matinnovasjon … Dette mønsteret ser vi også i EUs Novel food-forordning, som sier at helt ny mat … kan vi finne gjennom å kategorisere Novel food-søknadene…